• Urgent Cleaning Services, uw partner in piekmomenten

  Inpakkers via uitbesteding

  Als ondernemer heeft u ongetwijfeld geregeld nood aan extra mankracht om piekmomenten op te vangen of om langdurige opdrachten uit te voeren. Group UCS biedt een oplossing

   

  Voor het verpakken en inpakken van goederen, assistentie in productie, zowel in de food als non-food sector kan u een beroep doen op onze mensen. Wij hebben een grote reserve aan gemotiveerde arbeiders die willen werken, ook 'buiten' de normale werkuren, alsook op zaterdag en/of zondag.

  Onze referenties in de food-sector zijn o.a.: Maspa marsepein, snoepfabrikant Confiserie 2000, pluimveeslachterij Belki, ...

   

  Al onze personeelsleden zijn in orde met de sociale en wettelijke verplichtingen, inclusief aansprakelijkheidsverzekering en verzekering arbeidsongevallen.

   

  Group UCS BVBA is geregistreerd als aannemer en bijgevolg in orde met sociale en fiscale verplichtingen.

   

  Voor al uw vragen betreffende eender welke opdracht nemen we graag de tijd om op basis van onze ervaring en uw wensen een degelijke oplossing te bieden.

   

   

Onze medewerkers

Wij werken met gemotiveerde en bekwame mensen die ervaring hebben in de sector en er een erezaak van maken om degelijk en vakkundig werk te brengen.

Contact